Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Teori og kørsel

Når du tager kørekort hos Mrdrive, kommer forløbet til at fungere således, at teori og praksis følges ad hånd i hånd. Hver gang, vi har lært noget nyt i teori, skal vi ud og have det afprøvet i praksis. 

Vi aftaler køretimerne løbende, så det passer for alle parter, og så du altid er tryg, når du skal ud og prøve teorien af i praksis. Der skal udføres 29 teorilektioner og 16 praktiske lektioner, og vi kører som regel 2 praktiske lektioner ad gangen.

Manøvrebane

Manøvrebanen, også kaldet kravlegården, er der, hvor du kommer til at have dine indledende timer bag rattet i en bil. Dette kommer til at foregå på en lukket øvelsesplads. Formålet med manøvrebanen er, at du kan lære at beherske bilen ved lave hastigheder på en lukket og sikker øvelsesplads. Du vil skulle udføre manøvre, der forekommer i almindelig færdsel, dvs. igangsætning, standsning, forlæns- og baglæns kørsel, sving, vendinger, parkering ved vejkant og i parkeringsbås.

I praksis foregår det sådan, at vi er max 3 elever + 1 kørelærer afsted ad gangen. Dette har vi valgt for at sikre, at eleven får de bedste betingelser for læring. Når manøvrebanen er klaret på tilfredsstillende vis, er vi klar til mere teori og derefter indlede kørsel på vej.

Køreteknisk anlæg (Glatbane)

Formålet med køreteknisk anlæg er, at give eleven viden om de grundlæggende fysiske forhold i forbindelse med bilkørsel, så eleven forstår betydningen af at tilpasse hastighed, styring og bremsning efter forholdene.

Køreteknisk anlæg er typisk placeret som noget af det sidste i din køreuddannelse. Du skal forvente, at det vil tage ca. 4-5 timer, når du er ude at køre på køreteknisk anlæg (glatbane). Der vil som regel være 6 elever + 1 kørelærer afsted ad gangen.

Tilmeld dig nu!

Ledige hold i Odense
Ledige hold i Middelfart

Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Du kan tilmelde dig et af vores turbohold. Det tager ca. 4-6 uger, og så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Hvordan foregår betalingen?

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Betaler du på én gang pålægges du ingen gebyrer. Vælger du ratebetaling tillægges et symbolsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

OBS: KORT FØR OPSTART SENDES MODTAGER DU EN FAKTURA MED ET DEPOSITUM PÅ 500KR. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 15.000kr. Betales kørekortet i rater modregnes de 500kr fra sidste rate.
ratebetaling betales senest til første teoriaften (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
ratebetaling betales en måned efter (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
ratebetaling betales ved sidste teoriaften (4.500kr – depositum modregnet) + 100kr adm. gebyr

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.
Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Hvad gør jeg, hvis jeg dumper en af prøverne?

Hvis du dumper teoriprøven, skal han/hun betale et nyt prøvegebyr til Færdselsstyrelsen på 1000 kr.

Hvis du dumper den praktiske prøve, skal du betale et nyt gebyr til Færdselsstyrelsen, samt til ny leje af skolevogn. Derudover skal der køres mindst to kørelektioner yderligere inden den nye prøve. Den ene lektion er til for at få snakket fejl, m.v. igennem og den anden lektion er opvarmning inden den nye prøve.

Har du flere spørgsmål?

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu