Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Tilmelding

Holdoversigt

Vi er rigtig glade for at se, at du er kommet et skridt tættere på at tage dit kørekort hos Mrdrive. I nedenstående holdoversigt, kan du få et overblik over vores almindelige hold og turbo-hold i Odense og Middelfart. Du kan altså tage kørekort i det tempo, der passer netop dig.

Tilmeld dig nu!

Ledige hold i Odense
Brug nedenstående formular for at tilmelde dig kørekort i Odense. Undervisningen foregår I byens lækreste lokaler i Odense Banegård Center, Østre stationsvej 27, 5000 Odense C. Absolut central placering, nem tilgang til tog- og busforbindelser, kombineret med de fedeste faciliteter. Hvis du ønsker at læse mere om at tage kørekort i Odense, kan dette gøres her
Ledige hold i Middelfart
Brug nedenstående formular for at tilmelde dig kørekort i Middelfart. Undervisningen foregår på Middelfart Midtpunkt, Jernbanegade 75-77 nr.9 (omme bag ved parkeringspladsen). Der er ca 12 minutters gåtid fra Middelfart Gymnasium og HF til vores køreskole, og placeringen er ret centralt for tog- og busforbindelser. Hvis du ønsker at læse mere om at tage kørekort i Middelfart, kan dette gøres her

Inden jeg tilmelder mig

Hvornår må jeg begynde at tage kørekort?

Du må først påbegynde undervisningen 3 måneder før du fylder 17 år, altså når du er 16 år og 9 mdr gammel. Du kan tidligst aflægge teoriprøve 1 måned før du fylder 17 år. Den praktiske prøve må tidligst aflægges den dag du fylder 17 år.

Hvor lang tid tager det at tage et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Du kan tilmelde dig et af vores turbohold. Det tager ca. 4-6 uger, og så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Hvornår er næste ledige hold?

Det fremgår af øverste holdoversigt på denne side, hvilke hold, vi har. Her kan du samtidig danne dig et overblik over, hvornår næste ledige hold er, da holdende bliver lukket lige så snart, de er fyldte.

Jeg kan ikke finde en dato, der passer for mig

Kan du ikke finde en dato, der passer til dit ønske? Ønsker du at starte undervisning alene uden holdtilmelding? Dette kan vi selvfølgelig også hjælpe med. Skriv eller ring til os, så finder vi altid en løsning sammen.

Må jeg holde pause undervejs?

Det korte svar er ja. Dog maks 3 måneder.  Dette er dog generelt set ikke noget, vi vil anbefale. Men læs lige med her:

 1. For at kunne overholde princippet om integreret teoretisk og praktisk undervisning, samt for at sikre en optimal køreuddannelse, skal undervisningsforløbet være sammenhængende. Der må derfor ikke være ophold i køreuddannelsesperioden af længere varighed.

 2. Ansøgere, der er fraværende i køreuddannelsesperioden i mere end tre måneder, skal påbegynde køreundervisningen på ny.

 3. Ansøgere, der i løbet af køreuddannelsesperioden er fraværende i højst 4 lektioner af 45 minutters varighed i teorilokale (teoretiske emner), kan på særlige vilkår selv gennemgå de manglende emner ved selvstudium.

Hvad koster jeres pakker?

Du kan finde priser og indhold på vores kørekortspakker for her: Odense & Middelfart

Efter jeg har tilmeldt mig

Hvordan foregår betalingen?

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Betaler du på én gang pålægges du ingen gebyrer. Vælger du ratebetaling tillægges et symbolsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

OBS: KORT FØR OPSTART SENDES MODTAGER DU EN FAKTURA MED ET DEPOSITUM PÅ 500KR. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 15.000kr. Betales kørekortet i rater modregnes de 500kr fra sidste rate.

 1. ratebetaling betales senest til første teoriaften (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
 2. ratebetaling betales en måned efter (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
 3. ratebetaling betales ved sidste teoriaften  (4.500kr – depositum modregnet)  + 100kr adm. gebyr

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.

Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Hvad skal jeg gøre, når jeg har tilmeldt mig et hold?

… læn dig tilbage, slap af og vær glad for at du har taget den rigtige beslutning.

Vi sender dig en mail med alle de nødvendige informationer vedr. dit holdstart.

En god idé ville være at booke tid hos egen læge for lægeerklæring til kørekort.

Hvordan foregår teoriprøven?

 1. Prøven er skriftlig og gennemføres ved forevisning af en tilfældigt udvalgt serie blandt Rigspolitiets godkendte teoriprøvesæt med indtalte spørgsmål og svarmuligheder samt tilhørende afkrydsningsskema til besvarelse.
 2. Prøvelokalet lukkes ved fastsat mødetid. Ansøgere, der møder for sent, og efter at prøven er begyndt, kan ikke få adgang til prøvelokalet og skal beramme ny prøve mod betaling.
 3. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens bedømmelse. Ansøger skal have oplyst, hvilke emner i undervisningsplanen der er fejlagtigt besvaret.

Hvordan foregår køreprøven?

 1. Den kørselstid, der afsættes til bedømmelse af ansøgerens færdigheder og adfærd i trafikken, må ikke være under 25 minutter ved den praktiske prøve til kategori B. Ud over kørselstiden skal der afsættes tid til kontrol af ansøgerens identitet, oplysning om prøvens forløb, kontrol af køretøjets udstyr, gennemførelse af baglænskørsel, evaluering af prøveforløbet mv. Prøvetiden kan om nødvendigt forlænges og kan afbrydes, hvis ansøgerens kørefærdighed er meget ringe.
 2. Prøven i kørsel gennemføres med den prøvesagkyndige ved siden af ansøgeren i en godkendt skolevogn, som ansøgeren selv skal stille til rådighed. Kørelæreren kan, medmindre ansøgeren eller den prøvesagkyndige har væsentlige indvendinger imod det, overvære prøven fra bilens bagsæde.
 3. Som led i prøvestedets kvalitetssikring af den praktiske prøve kan yderligere en prøvesagkyndig efter forudgående orientering af kørelæreren overvære prøven.
 4. Under prøven anses ansøgeren som bilens fører med deraf følgende ansvar og forpligtelser.
 5. Enkelte mindre alvorlige fejl kan ikke i sig selv medføre, at prøven bedømmes som ikke-bestået, idet ansøgerens kørsel skal vurderes som helhed.
 6. Resultatet af prøven skal meddeles straks efter prøvens afslutning. Ansøgere, der ikke har bestået, skal have oplyst, hvilke færdighedskrav i undervisningsplanen der ikke er tilfredsstillende opfyldt.

Jeg har skrevet forkerte oplysninger ved tilmelding

Send os en mail på kontakt@mrdrive.dk med de korrekte oplysninger, så sørger vi for at rette dem til i en fart.

Har du flere spørgsmål?

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu