Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Inden du starter

Tilmeld dig nu

Inden du starter dit forløb op hos Mrdrive

Har du tilmeldt dig et af vores hold? Så kan du udnytte ventetiden til at klare nogle af de ting, der skal være styr på, når du starter. Vi har lavet en kort liste for at give dig et overblik:
  • Du skal have taget et pasfoto.

  • Du skal booke tid hos din egen læge for at få udstedt en lægeerklæring. Husk at medbringe dit pasfoto og sygesikringsbevis hos lægen, så lægen kan underskrive billedet og vedlægge det i en kuvert, som du skal medbringe til din første teoritime. Dette skal vi bruge for at kunne bestille teori- og køreprøve til dig.

  • Er du under 18 år, skal du, sammen med dine forældre, udfylde og underskrive en samtykkeerklæring. Dette modtager du mere information om, når du har tilmeldt dig.

Første teoriundervisning

Du glæder dig nok til din første teoridag. Vi glæder os i hvert fald meget til at se dig. Du vil modtage en mail/sms med tidspunkt og dato for, hvornår du skal møde op på køreskolen. 

Den første teoridag er en introdag, hvor du bliver budt velkommen på køreskolen og vi lærer hinanden at kende. Derudover får vi hjulpet dig med at udfylde din ansøgning, lektionsplan, m.v., så du er klar til forløbet.

Tilmeld dig nu!

Ledige hold i Odense
Ledige hold i Middelfart

Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager et kørekort?

Et normalt kørekort tager ca. 12-14 uger, men behovet vil typisk være individuelt.

Du kan tilmelde dig et af vores turbohold. Det tager ca. 4-6 uger, og så står du med dit kørekort klart i hånden.

For generhververe kan du dog generhverve dit kørekort rimelig hurtigt, kontakt os for nærmere tidsforløb

Hvis du har ønsker for speciel undervisning kan tiden ligeledes variere.

Hvordan foregår betalingen?

Hos Mrdrive Aps kan du til en hver tid vælge at opdele betaling af dit kørekort i rater. Betaler du på én gang pålægges du ingen gebyrer. Vælger du ratebetaling tillægges et symbolsk administrationsgebyr på 100kr. pr. betaling. Ratebetaling foregår på følgende måde:

OBS: KORT FØR OPSTART SENDES MODTAGER DU EN FAKTURA MED ET DEPOSITUM PÅ 500KR. Depositum skal indbetales for at bekræfte din tilmelding på holdet. Har du indbetalt depositum trækkes det fra den samlede totalpris på 15.000kr. Betales kørekortet i rater modregnes de 500kr fra sidste rate.
ratebetaling betales senest til første teoriaften (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
ratebetaling betales en måned efter (5.000kr) + 100kr adm. gebyr
ratebetaling betales ved sidste teoriaften (4.500kr – depositum modregnet) + 100kr adm. gebyr

OBS: Hvis du ikke indbetaler depositum inden holdstart forsøger vi at kontakte dig. Hvis dette ikke lykkedes frameldes du holdet, så pladsen kan gå til en anden elev. Du bedes derfor reagere på den første faktura du får fra os.
Betaling kan også foretages på en gang. Betaling modtages over bankoverførsel, mobilepay, dankort samt kontanter. Ved spørgsmål kontakt os pr. telefon eller mail.

Hvad gør jeg, hvis jeg dumper en af prøverne?

Hvis du dumper teoriprøven, skal han/hun betale et nyt prøvegebyr til Færdselsstyrelsen på 1000 kr.

Hvis du dumper den praktiske prøve, skal du betale et nyt gebyr til Færdselsstyrelsen, samt til ny leje af skolevogn. Derudover skal der køres mindst to kørelektioner yderligere inden den nye prøve. Den ene lektion er til for at få snakket fejl, m.v. igennem og den anden lektion er opvarmning inden den nye prøve.

Har du flere spørgsmål?

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu