Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Mød Fyns bedste kørelærer-team

Byens bedste køreskole

Vores mission

Vores største mission som køreskole er at uddanne trafikbevidste og selvstændige billister, der ikke kun kan bestå en køreprøve, men også kan færdes sikkert i trafikken på et hvert tidspunkt

Mød holdet

Ja, byens bedste kørelærere finder du netop hos Mrdrive.dk! Helt kort kan det siges at vi er Odenses bedste og yngste team af kørelærere, hvilket givet dig den bedste forudsætning til et behageligt forløb som elev.
Anders Theilgaard Munk
Kørelærer
Telefon: +4550203038Mail: atm@mrdrive.dk
Karoline Meibom
Kontorassistent
Telefon: +4550203038Mail: klm@mrdrive.dk
Rami Zaabalawi
Førstehjælpsinstruktør & Administration
Telefon: +4550203038Mail: faktura@mrdrive.dk

Mød vores tidligere elever

Mød Lærke og Sandra

Lærke og Sandra tog deres kørekort hos Mrdrive.dk – og det har de i hvert fald ikke fortrudt. Vi har skruet helt op for stemningen, sponsoreret dem med det de bedst kan li’ – deres heste! I videoen til højre fortæller Sandra og Lykke, hvordan der oplevelse af kørekort forløbet hos Mrdrive har været. Se deres video, så bliver du klogere på hvad du kan forvente når du tager kørekort hos os.

Mød Magnus

Magnus tog kørekort hos Mrdrive i Odense, i denne video fortæller han om hans oplevelse af køreskolen og den kørelærer han havde tilknyttet under forløbet. Lyt med i videoen til venstre

Vi er de bedste

Netop fordi vi går op i den enkelte elevs oplevelse og behov. Hos os, kommer du ikke til at møde andet end smilende kørelærere, der er engageret i din læring og ønsker dig det bedste med på vejen. 

Elever og kørelærer
Glade kørelærere

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu