Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Brug anmeldelser som din guide, til at vælge køreskole

16. oktober 2023

Andres anmeldelser og erfaringer kan gøre dig klogere

Er du gået i gang med projekt "Find den rette køreskole”, så du kan få kørekortet i hus? Hvis ja, så læs med her. Der er mange ting, der skal tages stilling til, når jagten på den kommende køreskole er sat ind. Ud over at se på, bl.a., beliggenhed og priser, er det vigtigt at tage højde for tidligere elevers erfaringer med den pågældende køreskole. I dette blogindlæg dykker vi ned i, hvorfor anmeldelser og anbefalinger er uundværlige og hvordan man navigerer rundt i dem, i processen om valg af køreskole.
Hvorfor er andres erfaringer og anmeldelser så vigtige?


Ved at dykke ned i en køreskoles anmeldelser, kan du få et mere dybdegående indblik i, hvordan køreskolen fungerer i praksis. Anmeldelser er en form for bekræftelse fra tidligere elever, der har gået igennem den proces, det er, at tage et kørekort. Tidligere elever har altså personlige erfaringer, der kan være værd at læse om. Deres anmeldelser kan give et upoleret billede af køreskolens styrker og svagheder. Disse informationer kan være særligt brugbare, for dig som potentielt kommende elev, da det ikke altid er sådanne informationer, som umiddelbart er at finde på køreskolens hjemmeside.

Målbar evaluering vs. subjektiv feedback


Det er vigtigt at vide, at ikke al feedback er skabt ens. Der findes både målbar evaluering og subjektiv feedback. Målbar evaluering fokuserer på konkrete fakta og resultater, hvilket i denne situation kan være “antal stjerner givet”. Det er selvfølgelig en fin indikator, men man kan ikke få ligeså meget ud af denne feedback, som man kan ved den subjektive. Den subjektive feedback handler om tankerne og følelserne bag de stjerner, man giver. Subjektiv feedback er altså i langt højere grad baseret på tidligere elevers personlige oplevelser og meninger. Hvis køreskolens gennemsnitlige antal stjerner ligger lavt, bør du læse den subjektive feedback for at få identificeret, hvad der påvirker køreskolens rating, og om det er noget du vil kunne indfinde dig med. Det samme gælder omvendt. Har køreskolen en høj score af stjerner, er det også en god ide, at undersøge hvad der ligger til grund for dette. Begge typer af feedback er nyttige ift. at få et indblik i den pågældende køreskole. Det er vigtigt at vægte anmeldelserne i forhold til dine egne prioriteringer og behov.

Hvor finder du pålidelige anmeldelser?

Der er flere steder online, hvor du kan finde anmeldelser fra tidligere køreskoleelever. Trustpilot, Google anmeldelser og sociale medier som f.eks Facebook, hvis køreskolen har en Facebook side. Du kan også spørge venner, familie og kolleger, om de har hørt godt om en køreskole i dit område. Er du interesseret i at dykke ned i MrDrive.dk’s anmeldelser, kan du klikke på Trustpilot, Google anmeldelser og Facebook for at blive lidt klogere.

Tolkning af anmeldelser: Hvad bør du lægge mærke til?


Når du læser køreskolens anmeldelser, er det vigtigt at kigge efter gentagne tematikker og tendenser. Jo flere anmeldelser der er, jo mere pålidelige fremstår de. Er der f.eks en bred enighed om kørelærernes professionalisme eller er der f.eks. ros ift. håndtering af elever med særlige udfordringer? Det kan også være der er gentagne advarsler om specifikke aspekter af køreskolen, som er værd at tage op til overvejelse. Det er værd at huske på, at anmeldelser kan være præget af særlige omstændigheder eller personlige oplevelser, som ind imellem skal tages med et gran salt, med mindre det er noget som bliver nævnt gentagne gange i forskellige anmeldelser. Alt i alt har folk forskellige oplevelser og forventninger til deres kørekort forløb. Det er derfor en god ide, at bruge tidligere elevers feedback som et supplement til din egen research af køreskoler.

Tag forbehold for falske anmeldelser

At spotte falske anmeldelser kan være en meget svær opgave, og det er ikke altid, at du vil opdage, at det faktisk er en falsk anmeldelse, du læser. I disse tider, hvor kunstig intelligens brager frem, kan det være endnu sværere at finde hoved og hale i, hvilke anmeldelser der kommer fra reelle personer og hvilke anmeldelser der kommer fra en robot eller svindlere. Nedenunder er oplistet nogle tips, så det forhåbentligt kan gøre det en smule lettere for dig at gennemskue.

Manglende detaljer:
Falske anmeldelser kan ofte være meget generelle og overfladiske, det vil sige, uden detaljerede beskrivelser. Der kan derfor mangle specifikke oplysninger om oplevelsen, de skriver om.

Mistænkeligt sprogbrug: Det er værd at være opmærksom på, om sprogbrugen er nogenlunde korrekt. Forekommer der væsentlige fejl, som f.eks at sætningsopbygning står i forkert rækkefølge og knapt giver mening, forskellige sprog kan være blandet sammen, dette kan evt. skyldes oversættelsesproblemer, hvis anmeldelsen er skrevet på et andet sprog end dansk. I andre tilfælde kan der skrives i et usædvanligt formelt eller teknisk sprog, som kan være svært at gennemskue.

Mangel på personlige oplysninger: Rigtige anmeldelser bygger ofte på personlige oplevelser og eventuelle detaljer omkring kørekort forløbet. Har profilen et meget usædvanligt navn, og intet profilbillede kan dette i nogle tilfælde støtte op om mistanken omkring svindel.

Det er dog meget vigtigt at påpege, at ovennævnte ikke kan stå alene! Bare fordi der er mange stavefejl, en anmelder har et meget usædvanligt navn eller anmelderen ikke har et profilbillede, betyder det ikke nødvendigvis, at det er en svindler. Men optræder flere af ovennævnte punkter i samme anmeldelse, bør du være en smule forbeholden.

Elever laver hjerte ved bil
"Altid glade elever hos MrDrive.dk"

Tag kørekort hos MrDrive.dk

At have feedback og anbefalinger med i sine overvejelser kan være afgørende for, at træffe det rigtige valg af køreskole. Det giver dig mulighed for at lære af andres erfaringer og samtidig undgå potentielle “fælder”. Husk at undersøge både den målbare evaluering og de subjektive anmeldelser, dog med mest vægt på de subjektive. Brug anmeldelserne som en hjælp i din beslutningsproces.

Hos MrDrive.dk er vi meget stolte af vores gode ry og de positive anmeldelser, vi får fra vores tidligere elever. Vi har 4,9 stjerner på Trustpilot ud af flere hundrede anmeldelser. Hvis eleverne mod forventning skulle have konstruktiv kritik, tager vi det hellere end gerne til os. Ingen er perfekte og vi kan altid blive bedre. Vi vil opfordre dig til, at udforske vores anmeldelser. Forbered dig på et spændende, udviklende og fedt forløb hos os! Vi glæder os til, at støtte dig på vejen mod dit kørekort!
Tilmeld dig i dag
Rami fra Mrdrive køreskole i Odense og Middelfart
Del artikel:

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu