Odense

Middelfart

Dit forløb

Om os

Tilmeld dig
Følg os på:
facebookinstagramyoutube

Sådan parkerer du perfekt i bås

19. november 2023

Trin for trin guide til den perfekte parkering

At mestre parkering i bås, både forlæns og baglæns, er rart at kunne. Det er en vigtig færdighed, som du ofte vil få brug for, når du har fået dit kørekort. Til din køreprøve skal du parkere i bås som det sidste, inden prøven slutter. I dette blogindlæg vil du blive klædt godt på til, at kunne parkere i bås, med vores trin for trin guides.
Parkering i bås - forlæns:


Orienter dig til den side du vil parkere til
(spejl, spejl, skulder) Blink til den side du vil parkere til → Stands (med god afstand til båsen) placer dig så du sidder ud for midten af båsen, lige før den, du vil parkere på.

Du holder nu stille og er klar til at foretage en forlæns parkering i bås.

1. gear → Orienter dig til den side du skal parkere til (spejl, spejl, skulder) →  Find koblingspunktet så hjulene bevæger sig en smule → Drej rattet så meget som muligt til den side du skal parkere til → Fortsæt frem imens du drejer så meget som muligt → Når du er vinkelret i båsen skal du rette hjulene op og fortsætte lige ud til du er helt inde i båsen.

 

Parkering i bås - baglæns:

 

Orienter dig i alle retninger (spejl, spejl, skulder) Blink til den side du vil parkere til → Stands (med god afstand til båsen) placer dig så du sidder ud for midten af bås nr 3. (den bås du vil parkere i er nr. 1 - se billede)

Du holder nu stille og er klar til at foretage en baglæns parkering i bås.

  1. Bakgear → Orienter dig i alle retninger → Drej rattet så meget som muligt til den side båsen er til → Find koblingspunktet  så hjulene bevæger sig langsomt → Bak indtil bilen står vinkelret i båsen → Ret hjulene op → Bak lige bagud, til du er helt inde i båsen.

 

Vær opmærksom!


Fælles for alle manøvrerne er, at du skal være agtpågivende. Det vil sige, at du skal udvise forsigtighed samt opmærksomhed på dine omgivelser. Derfor bør du gentagne gange orientere dig under manøvrerne, så du kan handle hensigtsmæssigt. Hvis der kommer biler, cyklister, fodgængere mm. bør du standse, til de har passeret og der igen er frit.

 

Se disse videoer for et par ekstra gode råd "Simple parkeringstips!" og "Kan jeg dumpe på min parkering?"

Tag kørekort hos MrDrive.dk i Odense eller Middelfart

Står du og skal tage kørekort, er MrDrive Køreskole i Odense og Middelfart det perfekte sted for dig. Vores engagerede undervisere står klar til at hjælpe dig sikkert på vej! Vi prioriterer undervisning med høj faglighed sammen med en portion humor og godt humør. Vores mission er, at uddanne ansvarlige bilister, der ikke kun kan manøvrere et køretøj sikkert, men som også har stor respekt for trafikregler og de andre trafikanter omkring dem. Vi ønsker at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for, for at køre sikkert og ansvarligt.

Hos MrDrive mener vi, at kørekortet ikke bare er en billet til bilkørsel, men en rejse mod selvstændighed og frihed. Så grib fat i rattet og begynd din køreuddannelse med os i dag. Lad os sammen gøre dit kørekort forløb til en succes!


Tilmeld dig i dag
Rami fra Mrdrive køreskole i Odense og Middelfart

Psst ...

Måske dette blogindlæg er noget for dig "Disse manøvre skal du mestre til din køreprøve"

 

Del artikel:

Odense

Odense Banegård Center
Østre Stationsvej 27, 2. sal
5000 Odense C

Middelfart

Middelfarts Midtpunkt
Jernbanegade 71 - 75, nr. 9
5500 Middlefart
crossmenu